top of page

Rólunk

A fa a mi dolgunk

A GEWER Kft. XX éve gyárt a legmagasabb minőségben természetes biomasszából bio pelletet és bio brikettet. A 2019-ig németországi székhelyű cég 2020-ban a Pécs melletti Möcsénybe helyezte át székhelyét, és azóta a legújabb géptechnológiával gyárt Magyarországon.

GEWER Kft.főleg kellékek a magyar piacra, hanem Ausztriába, Németországba és Svájcba is értékesíti termékeit. Gyártási mennyiségünknek köszönhetően egész évben magas minőséget tudunk kínálni Önnek.

Marcel Koscielniak

Marcel Koscielniak
ügyvezető igazgató GEWER Kft.

Qualität ist unser Credo | GEWER Kft.

A minőség a mi hitvallásunk

Így dolgozunk

Környezetbarát bioüzemanyagaink előállításának alapanyaga kizárólag az erdőgazdálkodás és tájgazdálkodás területéről származik.

 

Speciálisan kialakított gyártóüzemünk többlépcsős eljárással biztosítja az anyag feldarabolását, szitálását és szárítását. A nyersanyag termikus felhasználhatósága kis és nagy tüzelőberendezésekben történő felhasználás esetén megnő.

MAGAS SZABVÁNYOK

Csak a legjobb

Így állítjuk elő a különböző alapanyagokból állandó minőségű, kiváló minőségű alapanyagokat, amelyek tüzelőanyagaink alapját képezik. Megfelelő kezelés esetén a brikettel és rönkökkel történő fűtés gazdaságos és alacsony károsanyag-kibocsátású. 

 

Minőségi pelleteink és brikettjeink akár 12 órára meghosszabbítják az égési folyamatot. Ez azt jelenti, hogy a termelt hő állandó marad egész éjszaka további tankolás nélkül. 

Qualität ist unser Credo | GEWER Kft.
bottom of page