top of page
Bio-Pellets und Bio-Briketts von GEWER Kft. Ungarn schaffen wohlige Wärme

 BIO-PELLETS &
BIO-BRIKETTS
TAKARMÁNYF

 Fűtési minőség, amelyre támaszkodhat. 

Kiváló minőségű bio pellet és brikett

természetes biomasszából

Környezetbarát bio fűtőanyagaink előállításának alapanyaga kizárólag az erdőgazdálkodás és tájgazdálkodás területéről származik.

 

Speciálisan kialakított gyártóüzemünk többlépcsős eljárással biztosítjuk a fa anyag termikus felhasználhatóságát  kis és nagy tüzelőberendezésekhez.

Marcel Koscielniak Geschäftsführung Gewer Kft

Így hozzuk létre a különböző természetes szerves  fa anyagokból az állandó , kiváló minőségű alapanyagokat, amelyek alapját képezik a rendkívül hatékony fűtőmanyagainknak. Tökéletes minőségű szerves pelleteink és szerves brikettjeink akár 12 órára meghosszabbíthatják az égési folyamatot. Ez azt jelenti, hogy a termelt hő állandó marad egész éjszaka, további hozzáadott tüzelőanyag nélkül.

Minőség, ami kifizetődik!

Marcel Koscielniak

ügyvezető igazgató GEWER Kft.

 BIO-PELLETS und BRIKETTS 

 vásároljon nagy vagy kis mennyiségben 

GEWER Kft. tüzelőanyag-termékeket kínál minden fűtési igényéhez. Azon ügyfelek számára, akik nem szeretnének műanyag zacskókkal foglalkozni, ömlesztve is kínáljuk a pellet kiszállítását bizonyos területekre, így kényelmesen elhelyezheti a pelletet bárhol otthonában. 
Az árut közvetlenül a Pécs melletti Möcsenyben található gyártóüzemünkből is megvásárolhatja.

Bio-Pellets von GEWER Kft. Ungarn
Bio-Briketts von GEWER Kft. Ungarn
20240223_083015.jpg

 Werden Sie Reseller 

Bio pelletünket és bio téglánkat nagyban és ömlesztve értékesítjük kiskereskedőknek, akik szeretnének belépni a feltörekvő iparágba. A vállalkozások minden ágazatban profitálhatnak az egyre népszerűbb energiaforrásból származó többletbevételből.

Wow, nagyon lenyűgöző. Technika és megértés van mögötte... Nagyon örülök a brikettnek. Egész éjjel kitart, csak reggel hamut kell tanítani, és csak újakat kell hozzáadni... nagyszerű... még egyszer köszönöm.
bottom of page